Çarşamba, Kasım 5

En Popüler 6 Dövme Trendi


 Bir çok insan bu vücut sanatı ile kendini ifade ediyor.Kimi öfkeli yanını kimi çocuksu yanını ortaya çıkarıyor.Bugün bende sizlere 2014'ün en havalı dövme trendlerinden bahsedeceğim. Geçici,flash,3D,beyaz mürekkepli vb. bir çok dövme modeli yapılıyor artık. Kendi tarzınıza göre ,ilham verici dövmeler bulmak çok kolay.

 Türkiye'de şuan yeni yeni yaygınlaşmaya başlayan Flash Tattoos trendi gittikçe büyüyor.İşte size bir kaç model ve diğer dövme trendleri...

1) Flash Dövme
 Işıl ışıl parlayan ve boyama tekniğiyle yapılan güzel bir trend çıktı karşımıza. Dövme sevenler ancak kalıcı dövmeden çekinenler için harika bir trend aslında. Flash dövmeler ,küçükken cipslerden çıkan dövmelerimize benziyor aslında. Yıkadığınız veya ovaladığınız zaman çıkmaya başlıyor.4-6 gün arası kalıcılığı oluyor ve yavaş yavaş rengi solmaya başlıyor. Takı şeklinde olanlarını ben çok beğendim çok gerçekçi ve hoş duruyorlar. :)



2) Sulu Boya Dövmeler
 Sulu boyayı tekniğiyle yapılan bu dövmeler gerçekten göz alıcı duruyor. Bu dövmeler vücut sanatı ile resim sanatını çok iyi bir biçimde bir araya getiriyor.



3) Beyaz Mürekkepli Dövmeler

 Benim en beğendiğim dövme trendi bu oldu. Sade ama bir o kadar da şık duran modelleri seviyorum.Bu dövme tipleri özellikle esmer tenlilerde harika duracaktır.Geleneksel dövmelerin dışına çıkan bir trend.Bu dövme modelini Cara Delevingne başta olmak üzere bir çok ünlü kullanıyor.




4) 3D Dövmeler
3D dövmeler 2014'ün ilginç dövme trendleri arasında yer alıyorlar. Çok daha gerçekçi ve etkileyici duran bu dövmeler bir harika.O kadar çok ilginç modelleri var ki gözlerinize inanamayacaksınız.



5) Sonsuzluk Dövmesi
2013 yılında oldukça popüler olan bu sonsuzluk modeli 2014 yılında etkisini sürdürmeye devam ediyor.Sonsuzluk işaretinin yanına ufak semboller veya kelimeler yaptıranlar var ve çok güzel duruyorlar.



6)Parmak Dövmeleri
Çok güzel ve havalı duran modellerden biri.Ünlüler arasında da oldukça popüler olan bir dövme modeli.Minik ve kibar olan modelleri ilham verici duruyor.



 **Daha fazla resim için PİNTEREST  adresimi takip etmeyi  ve bana bu adresten ücretsiz olarak oy vermeyi unutmayınız. :)**

2 yorum:

  1. Şu beyaz dövmeleri sevemedim gitti

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bazıları kötü dursa da genel olarak beğeniyorum ben . :)

      Sil

LİNK İÇEREN YORUMLAR YAYINLANMAYACAKTIR.