Perşembe, Temmuz 17

Yazlık Kıyafet Kombinleri



 Yaz cıvıl cıvıl renklerin bir arada kullanıldığı bir dönem. Yazın gelmesiyle hem doğa renklendi hemde biz. Renkli renkli büyük takılar , sandaletler ,dolgu topuklu ayakkabılar ön plana alındı. Yazın güneş o kadar yakıyor ki insan dar pantolonlar yada badiler giymekten kaçıyor. Böyle tiril tiril elbiseler ,bol yazlık t-shirtler favorimiz haline geliyor. Tabi yazın vazgeçilmez parçaları şapkalar ve gözlüklerde bunları tamamlıyor. Yaz için bu aralar moda olan renklerde düz badiler ,çizgili elbiseler,taşlı şık sandaletler almayı unutmayın derim.
Yazlık Kıyafet Kombinleri


 Yazın bronz tene neon renkleri,pembe ,şeftali ve siyah tonlarını çok yakıştırıyorum.Özellikle tırnaklar da turuncu rengi çok beğeniyorum. Kıyafetlerinizde makyajınızda,aksesuarlarınız da bu renkleri bol bol kullanın. Bir de çok bayıldığım simli vücut spreyleri ve kremler var. Bacaklarınızda, boyun ve omuz bölgelerinizde kullanabilirsiniz. Bronz teninizle şahane görünecektir.:)
 Makyaj konusuna gelecek olursak ,yazın yüzüme kat kat boya sürmekten hoşlanmıyorum, bu sıcakta çok ağır geliyor bana. Yağlı ciltlerde yazın fondöten yüzde durmuyor ,akıyor. Böyle sorunlar yaşamamak için bırakın,bronz teninizin keyfini çıkarın derim. Sade,doğal tonlarda makyaj yaparsanız uygun olacaktır ama. :)
 Evet bizim de güneş gibi parlama vaktimiz geldi değil mi ? :) İşte kombinler...

Yazlık Kıyafet Kombinleri

yazlık kıyafet kombinleri



yazlık kıyafet kombinleri6

yazlık kıyafet kombinleri

yazlık kıyafet kombinleri85

yazlık kıyafet kombinleri964

<a href="http://www.bloglovin.com/blog/11325483/?claim=4eytxwkxupm">Follow my blog with Bloglovin</a>

2 yorum:

LİNK İÇEREN YORUMLAR YAYINLANMAYACAKTIR.