Cuma, Ekim 17

Kılçık Örgü Modelleri


Kılçık örgüyü balık sırtı veya mısır örgüsü olarak tanıyor olabilirsiniz.Mısır örgü son zamanlarda oldukça trend oldu. Kılçık örgü, her ortamda rahatça kullanabileceğiniz bir örgü modelidir. Şık ve güzel bir görünüm istiyorsanız kesinlikle kılçık(mısır) örgü modelini tercih etmelisiniz. Güzel bir modelle davetlerde, biraz daha salaş halini ise günlük hayatınızda veya spor yaparken kullanabilirsiniz. Şimdi gelelim kılçık örgü modellerine. :)

Günlük Kılçık Örgü Modelleri

Örgü modellerinin hepsi genelde günlük olarak kullanılır.Dağınık bir mısır örgü modelini günlük hayatınızda sıkça kullanabilirsiniz.

              

                       Renkli Kılçık Örgü Modelleri
 Saç renginizi sürekli değiştiren ve renkli saçları seven biriyseniz bu modelleri denemelisiniz. Renkli saçlarda mısır örgü gerçekten çok havalı duruyor.




Şık Mısır Örgü Modelleri
Düğün,toplantı,davet gibi ortamlar için şık ve farklı bir saç modeli arıyorsanız kılçık örgü tam sizin için. Hem şık hem güzel duran kılçık örgüyü ister açık saç modellerinde ister toplu saç modellerinde rahatlıkla kullanabilirsiniz.




Ombre Kılçık Örgü Modelleri
Ombre saç modeline sahipseniz örgü modellerinin tamamı güzel duracaktır. Renk geçişleri kılçık örgü modelinde ön plana çıkıyor ve göz alıcı bir görüntü oluşturuyor. Sizde ombre saçlarınızı ön plana çıkarmak için mısır örgüsünü deneyebilirsiniz.


Mısır ( Kılçık ) Örgü Yapımı Resimli Anlatım Yazım İçin  Tıklayınız.

Daha fazla resim görmek isterseniz pinterest ve weheartit adreslerime beklerim. :)

                      

0 yorum:

Yorum Gönder

LİNK İÇEREN YORUMLAR YAYINLANMAYACAKTIR.