Perşembe, Ekim 16

2014 Sonbahar Kolye Trendleri



                                           2014 Sonbahar Kolye Trendleri

 Kolye kıyafetimizi tamamlayan ve çarpıcı bir görünüm elde etmemizi sağlayan en önemli aksesuardır.2014 sonbaharda büyük ve bol taşlı kolyeler oldukça ilgi görüyor. Neredeyse her mağazada aynı kolyelerden bulmak mümkün. Sade kıyafetlerinizi gösterişli hale getirebileceğiniz büyük ve parlak kolyeler bu sezon çok moda.
 2014 Sonbahar kolye trendlerini merak ettiyseniz işte size en trend 5 model...

1) İhtişamlı Kolyeler
 Bu sezon en çok dikkat çeken modeller şüphesiz ihtişamlı,bol taşlı olanlar oldu. Bu göz alıcı, kısa kolyeler bütün kıyafetlerinize çekicilik katacaktır. Sade bir gömleğiniz veya elbisenizle çok şık duracaklardır. İhtişamlı kolyeleri kazaklarınızın üzerine bile takabilirsiniz.


2014 Sonbahar Kolye Trendleri

2) Katmanlı Kolyeler
 Benim en beğendiğim modeller. Birden fazla kolyenin birleşimi olan bu model oldukça zarif duruyor.Bu model için isterseniz ayrı uzunlukta kolyelerinizle bir kombin oluşturabilirsiniz. Dekolte bölgesini dolduran bu katmanlı kolyeler oldukça şık bir görüntü sağlıyor bence.

2014 Sonbahar Kolye Trendleri

3)Choker (streç) Kolyeler
 Boynu tamamen saran kolye modelleri yine trendeler arasında. Benim küçüklüğümde oldukça trend olan siyah,plastik kolyeler vardı. O kolyeler yeniden trend oldu. Eminim sizlerde hatırlayacaksınız. :) Uzun bir boynunuz varsa bu kolyeler çok şık duracaktır.


2014 Sonbahar Kolye Trendleri

2014 Sonbahar Kolye Trendleri

4)
Zincir Kolyeler
 2014 sonbahar sezonunda ön planda olacak kolyelerden biri de kalın zincirli kolyelerdir. Hemen hemen her kıyafetle uyum sağlarlar. Kısa zincirli kolyeler açık yakalı kıyafetlerinizle ve balıkçı yaka kazaklarınızla harika olacaklardır

2014 Sonbahar Kolye Trendleri

5)Uzun Kolyeler

 Uzun kolyeler,modası hiç geçmeyen modellerdir. Düz bir kazakla yada günlük kıyafetinizle rahatlıkla kullanabileceğiniz kolyelerdir.
2014 Sonbahar Kolye Trendleri

-Daha fazla resim görmek isterseniz pinterest ve weheartit adreslerime beklerim.-

2 yorum:

  1. kalın zincirlerde moda oldu. aksesuvarlardan en çok küpeyi seviyorum. küpe modellerini de bekleriz cnm.

    YanıtlaSil
  2. Seve seve paylaşırım tabi , ben hic ayırt etmiyorum taki olsun yeter. :)

    YanıtlaSil

LİNK İÇEREN YORUMLAR YAYINLANMAYACAKTIR.