Pazartesi, Kasım 3

Ünlülerin Mısır Örgü Modelleri


 Mısır (kılçık) örgü modelini hepimiz severek kullanıyoruz. Örgü modelleri arasında en çok tercih edilen mısır örgüsü oluyor. Özellikle yaz sıcağında saçlardan kurtulmak için topuz veya at kuyruğu yerine kılçık örgü tercih edilebilir. Mısır örgüsünü bilmiyorsanız kuaförde kolayca yaptırabilirsiniz. Pek çok ünlü isim davetlerde veya günlük hayatında bu örgüyü kullanıyor. Sizlerde özel günlerinizde,okula veya işe giderken güzel görünmek istiyorsanız mısır örgüsünü tercih edebilirsiniz. Nerede olursa olsun mısır örgüsü oldukça zarif bir model ve her yere uyum sağlayabiliyor.

Kelly Osbourne Mısır Örgü Modeli



Kelly Osbourne Mısır Örgü Modeli

Dışarı çıkarken dağınık bir mısır örgü modelini tercih etmiş. Dağınık ve üstten kabarık örgü modeli ile oldukça sevimli ve iddialı bir görüntüsü var. Zahmetsiz bir şekilde romantik bir görünüme bürünmüş.Ayrıca deri ceketi,beyaz topukluları ve siyah eteği ile oldukça tarz görünüyor.

Kim Kardashian Mısır Örgü Modeli

Kim Kardashian Kırmızı halıda mısır örgü modelini tercih etmiş. Balık model elbisesi ile kılçık örgü modelini kombinlemiş. :) Gözlerini ön plana çıkarmış ve dudaklarına doğal tonda bir ruj sürmüş. Mısır örgüsü ile büyük,  altın küpeler kullanmayı tercih etmiş.



Kim Kardashian Mısır Örgü Modeli

Jessica Szohr 
Mısır Örgü Modeli


Jessica Szohr

 Perçemleriyle birlikte mısır örgüsü çok çekici bir görüntü oluşturmuş. Mısır örgüsü dağınık ve oldukça zarif. Straples,uzun elbisesi bana çok günlük geldi ama mısır örgüsü daha farklı bir hava katmış. Uzun bir kolye tercih etmiş ve küpe kullanmamış. Dramatik bir göz makyajı ve parlak pembe rujuyla mısır örgüsünü çok iyi bir şekilde tamamlamış.

     Beth Behrs 
Mısır Örgü Modeli


Beth Behrs saç modelleri

 Mısır örgüsünü topuz şeklinde kullanmış ve modern bir hava yaratmış. Kahkülleriyle birlikte romantik ve kadınsı bir tarz yakalamış. Pembe tonlarında doğal bir makyajla saç modelini tamamlamış ve küpe yerine kolye takmayı tercih etmiş.


Daha fazla resim görmek isterseniz pinterest ve weheartit adreslerime beklerim. :)



                                 

0 yorum:

Yorum Gönder

LİNK İÇEREN YORUMLAR YAYINLANMAYACAKTIR.