Pazartesi, Eylül 15

Home Office Modelleri

Home Office Modelleri

 Home office
; hem ofis hemde ev şeklinde kullanılan yerlere denilmektedir.Son bir kaç senedir oldukça popüler olan bu mekanları serbest çalışanlar daha çok tercih etmektedir.
 Ev-ofis yapmak istiyor ancak ''yerim yok, bunun için oda lazım'' diyorsanız ,yanılıyorsunuz.Çünkü öyle ekonomik ve şık çözümler var ki aklında böyle bir düşüncesi olmayanlar bile yaptırmak isteyecektir. :)
 İşlerinizi evden yürütüyorsanız, evde çalışma alanı olsun istiyorsanız veya benim gibi katalog üzerinden satış yapıyorsanız(örn:oriflame) bir home office'ye ihtiyacınız var demektir.Dosyalar,faturalar ,kocaman klasörler ,bilgisayarımız derken iş büyüyor ve bunları sığdıracak yer kalmıyor.Ayrıca, güzellik blogu yazanlar içinde durum aynı olabilir. Biten ürünleri saklamak,faturalar,blog için alınan notlar derken odaya sığmaz oluyoruz.
Home Office Modelleri

Ev ofis yapmaya karar verdik diyelim. İş tabi ki burada bitmiyor. Ev ofis yaşamına geçmek için uymanız gereken altın kurallar var.
Home Office(ev ofis) Kuralları
 Ev ofis'te çalışmaya başlamak ilk başlarda sizi zorlayabilir.Ev ortamında bir rahatlık olduğundan kendinizi bir anda koltukta uzanır bir halde bulabilirsiniz. Bu gibi durumların olmaması için;
 1-Pijamalardan Kurtulun
Sabah uyanıp "nasılsa evde çalışıyorum" deyip pijamayla iş başına oturmayın.Çalışırken uykunuzun gelmemesi için ortamınızın rahatlıktan uzak olması şart!
 2-Bir Alışkanlık Edinin
İş yeri çalışanları gibi sizde kendinize bir alışkanlık edinin.Mesela öğlenleri dışarıdan yemek sipariş edin.Çalışmaya başlamadan önce dışarıda biraz yürüyüş yapın vs. Bunlar sizi  motive eder ve daha verimli çalışmanızı sağlar.
 3-Bütün Eşyalarınız Yanınızda Olsun
İş için gerekli olacak tüm araç gereçleriniz mutlaka yanınızda olsun. Yanınızda olmayan araç-gereçleri aramak size vakit kaybettirecektir ve konsantrenizi bozacaktır. İşte bu yüzden birazdan paylaşacağım home office modelleriyle her şey elinizin altında bulunacak ve rahat edeceksiniz.
Home Office Modelleri

 4-Planlı Çalışın
Plan, proğram her zaman önemlidir. İstediğiniz gibi esnek çalışma saatleri belirleyebilirsiniz  ancak planlı olmanız şarttır.Hangi saatlerde mola verip hangi saatlerde çalışacağınıza karar vermelisiniz.
 5-Yemeğinizi masada yiyin!

Yemek molası verdiğiniz zaman kesinlikle tv başında yemek yemeyi düşünmeyi. Tv' ye bağlanıp işlerinizi askıya alabilirsiniz.Bu yüzden yemeklerinizi  masa başında yemenizde fayda var.
 6-Temiz Hava
Son olarak motivasyon açısından mola verdiğiniz zamanlarda dışarı çıkmayı tercih edin.Böylece yorgunluğunuzu biraz olsun atmış olursanız.

  • İşte yaratıcılığınızı arttıracak home office modelleri;
Renkli Home Office Modelleri

Sade ve Şık

Home Office Modelleri

Home Office Modelleri

Siyah - Beyaz
Home Office Modelleri Home Office Modelleri

Dolap İçi


Home Office Modelleri

Home Office Modelleri

Pratik !


Home Office Modelleri

Daha fazla resme ulaşmak isterseniz pinterest adresime beklerim. :)

                            

0 yorum:

Yorum Gönder

LİNK İÇEREN YORUMLAR YAYINLANMAYACAKTIR.