Perşembe, Eylül 25

Ev Tasarımı İçin Faydalı İpuçları

Ev Tasarımı İçin Faydalı İpuçları

 Evinizi küçük değişikliklerle ya da iyi dekorasyon fikirleriyle daha huzurlu ve canlı hale getirebilirsiniz. Evinizin iç tasarımını,renkleri,kumaşları kendiniz kafanızda tasarlayabilirsiniz. Nasıl bir ortamda huzurlu olacağınıza, sizi nasıl bir dekorasyonun mutlu edeceğine kendiniz karar verebilirsiniz. Bunları yapmak için bir mimara ihtiyacınız yok. Evinizi kendiniz kolayca dekore edebilirsiniz tabi bunun için bir kaç küçük detaya dikkat etmelisiniz.

Açık Renkler
 Eğer odalarınız küçükse; odanızı daha geniş göstermek için açık renkler tercih etmelisiniz. Açık renkler evinizi her zaman daha geniş ve ferah gösterecektir. Koyu ve canlı tonlar evinizi daraltacaktır. Bu yüzden küçük odalarınızda bej,fil dişi,beyaz gibi tonları tercih etmelisiniz.


Ev Tasarımı İçin Faydalı İpuçları

Boyama
Boya, tasarımın en önemli parçasıdır.Odanızı şahane gösterecek yada felaket bir görünüme sokacak olan emin olun boyasıdır. Boya renklerini seçerken mobilyalarınızı göz önünde bulundurmalısınız. Çok uçuk renkler yerine aynı ton gruplarından seçim yapmalısınız.


Ev Tasarımı İçin Faydalı İpuçları

Kapı ve Pencereler
Çoğu insan evi dekore ederken kapı ve pencereleri unutur veya pek önem vermez. Ancak kapı ve pencerelerin evinizin güzelliğine büyük bir katkısı vardır. Kapı ve pencerelerin estetiği dışında su,toz ve ses geçirmez özellikte olmasına dikkat etmelisiniz.

Çok Amaçlı Mobilyalar
Evinizi dekore ederken odalarınızı küçültmemek ve ferah bir ortam yaratmak için çok amaçlı,pratik mobilyaları tercih etmelisiniz. Özellikle çocuk odalarında yerden tasarruf etmek için kullanabilirsiniz.

                                Ev Tasarımı İçin Faydalı İpuçları


**Daha fazla dekorasyon fikri ve resim için PİNTEREST  adresimi takip etmeyi unutmayın. :)**
                                   

2 yorum:

LİNK İÇEREN YORUMLAR YAYINLANMAYACAKTIR.