Perşembe, Nisan 3

Sade Ama Şık Bir Göz Makyajı

göz makyajı resimli anlatım

 Göz makyajıyla sevimli ya da daha çekici bakışlara sahip olabilir,gözleriniz büyükse küçültebilirsiniz. Kısacası göz makyajı ile olduğunuzda daha farklı bir görünüşe sahip olabilirsiniz. Bugün paylaşacağım resimli anlatımla gözlerinizi sade bir makyajla nasıl ön plana çıkarabileceğinizi anlatacağım.

 Gündüz kullananlar olabilir ama ben akşam saatlerinde kullanmayı tercih ederim bu göz makyajını. Oldukça sade ve güzel bulduğum bir göz makyajı. Yapımı oldukça basit ihtiyacınız olan tek şey beyaz far ve siyah bir göz kalemi.


göz makyajı resimli anlatım

  İlk olarak göz kalemi ile resimdeki gibi göz kapağınızın dış kısmına ve gözünüzün katlanan kısmına bir çizgi çekin. Dağıtma fırçasıyla çizgiyi hafifçe dağıtın.Daha sonra beyaz farı göz pınarlarınızdan başlayıp göz kapağınızın tamamına uygulayın.Fırça ile göz kapağınızın altına ve üzerine çok hafif siyah sürün.İsterseniz eyeliner çekebilirsiniz.Son olarak kirpik kıvırma aleti ile kirpiklerinizi kıvırıp üzerine rimelinizi uygulayın. Ve sade ve şık göz makyajınız hazır. :)
  • Siz bu konuda neler düşünüyorsunuz bizimle paylaşın. :)


                                 


4 yorum:

  1. Gerçekten pratik ve şık bir makyaj.
    Zaten bu tonları kullanmayı seviyorum :)

    YanıtlaSil
  2. Evet bende severim kahve tonlari da guzel oluyor ama :)

    YanıtlaSil
  3. cok guzel bi makyaj ben goz makyajinda golge yapamiyorum.dagitma vs.neyi nereye kullanicagimiz vs.bunla ilgili bi post yapabilirseniz cok sevinirim tesekkurler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İlginiz için teşekkür ederim ,en kısa zamanda yazacağım ☺️

      Sil

LİNK İÇEREN YORUMLAR YAYINLANMAYACAKTIR.