Pazar, Mart 16

Ombre Dudak Yapımı Resimli Anlatım

ombre dudak

Ombre bu ara sadece saç ve makyajda değil çantalarda ve kıyafetlerde de çok moda. Ombre saç trendi yazımdan sonra çok beğendiğim ve çok tarz duran ombre ruj uygulamasını sizlerle paylaşmak istedim. :)
Bu trendi saça uygulamak daha kolay aslında.Dudak için biraz uğraşmak gerekiyor. Ombre dudaklarınızı olduğundan daha dolgun gösterecek ve üç boyutlu bir etki yaratacaktır. Bu yüzden makyajınız özelikle göz makyajınız abartılı olmamalıdır. 
Bu uygulamayı yaparken yanınızda mutlaka bir dudak fırçası ve kullanacağınız rujun renginde bir dudak kaleminiz olmalıdır. Ayrıca dudaklarınızın güzel görünmesi için nemli olması çok önemlidir.
ombre dudak

ombre dudak864

Dudaklarınızı nemlendirdikten sonra koyu renkli dudak kaleminiz ile dudağınızın çerçevesini belirleyin ve hafiften dudağınızın içine doğru boyayın. Üzerine rujunuzu sürüp dudak fırçasıyla karıştırın. Yine çok hafif bir şekilde dudak çizginizin üzerinden geçin.Daha sonra alt dudağınızın orta kısmına concealer sürüp kenarlara doğru dağıtmalısınız.Bu işlemi göz farı yada beyaz bir göz kalemi ile de yapabilirsiniz. Son olarak da dudağınızın kusursuz ve dolgun durmasını istiyorsanız dudak çevrenize aydınlatıcı uygulamalısınız ve rujunuzun üzerinden parlatıcı ile geçmelisiniz.

ombre ruj

ombre dudak961

ombre dudak74

Bu konu hakkında siz neler düşünüyorsunuz bizimle paylaşın. :)
                                    


0 yorum:

Yorum Gönder

LİNK İÇEREN YORUMLAR YAYINLANMAYACAKTIR.